Κερδίστε έκπτωση 20%! arrow_drop_up
Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

SALE BUNDLE BLANKET + 2 COVERS FREE

Επικοινωνία:

Κουβέρτα βαρύτητας, το κλειδί για εναν ήσυχο ύπνο

Κουβέρτα βαρύτητας, το κλειδί για εναν ήσυχο ύπνο

Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούν να αποφύγουν τη χρήση φαρμάκων. Όταν αισθάνεστε άγχος, stress, πάσχετε από κατάθλιψη ή οποιαδήποτε διαταραχή άγχους, οι κουβέρτες βαρύτητας μπορεί να είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να σας βοηθήσουν τουλάχιστον να ανακουφίσετε τα συμπτώματα χωρίς τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Όλο και περισσότερα άτομα που πάσχουν από αϋπνίες στρέφονται σε κουβέρτες βαρύτητας για να τους βοηθήσουν να κοιμηθούν καλύτερα.

Οι κουβέρτες βαρύτητας έχουν γέμιση απο γυάλινες χάντρες, οι οποίες ευθύνονται για το βάρος της. Όσοι τις έχουν δοκιμάσει λένε πώς η πίεση που προέρχεται από την κουβέρτα τους κάνει να αισθάνονται ότι αγκαλιάζονται, δίνοντας έτσι στον όρο «παρηγοριά» ένα εντελώς νέο νόημα.

Μια κουβέρτα βαρύτητας δεν έχει σχεδιαστεί για να αντικαθιστά το παραδοσιακό σας πάπλωμα αλλά  χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αυτό όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι ή ως κουβέρτα όταν βρίσκεστε στον καναπέ ή την καρέκλα.

 

Σύμφωνα με τον Gaby Badre, MD, Ph.D., καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ καθώς και ιατρικός διευθυντής της κλινικής διαταραχών ύπνου στη Σουηδία, η πίεση που ασκεί η χρήση μιας κουβέρτας βαρύτητας δίνει ενα καθησυχαστικό αίσθημα που μοιάζει με αγγαλιά, που βοηθά στη διέγερση βαθιάς πίεσης. Σε μια μελέτη που συνέγραψε ο Badre, τέσσερις στους πέντε από τους 31 ενήλικες τους ένιωσαν βελτίωση στη χρόνια αϋπνία τους.

 

Η κουβέρτα βαρύτητας μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στον χρόνιο πόνο.

Ο χρόνιος πόνος, όπως η ινομυαλγία, επηρεάζει την καθημερινή ζωή των πασχόντων. Όχι μόνο η κόπωση μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει και πιο σοβαρά προβλήματα στην υγεία και φυσικά, κατάθλιψη και αϋπνία. Οι  κουβέρτες βαρύτητας βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης στον εγκέφαλο, που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και να οδηγήσουν σε πιο αποκαταστατικό ύπνο.

 Πάρε κι εσύ την δική σου κουβέρτα βαρύτητας και ανέβασε την ποιότητα ύπνου σου στο επόμενο επίπεδο!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους

From our Instagram

Υψηλής ποιότητας κατασκευή

Προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγμένα υλικά

Γρήγορη παράδοση

Παράδοση στο σπίτι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών!

Άμεση εξυπηρέτηση

Τηλεφωνικά η online!